Die Crystal World Properties

Erre érdemes figyelnie, ha Dubaiban vásárol ingatlant

Erre érdemes figyelnie, ha Dubaiban vásárol ingatlant

Jelenleg a dubaji ingatlanvásárlás az egyik legbiztonságosabb ingatlanbefektetési lehetőség, amivel egyre több tudatos magyar befektető is él, hiszen budapesti ingatlanárakért bárki új építésű, luxus lakást vásárolhat a világ egyik legnépszerűbb és leggazdagabb városában, ahol számos építtető garanciát vállal a befektetés megtérülésére!Milyen előnyökkel jár, ha a Crystal World Properties ingatlaniroda segíti Önt a dubaji ingatlanvásárlásban?

Íme a legfontosabb tényezők, amiket a dubaji ingatlanvásárlás előtt érdemes megfontolni:

  1. Szakmai segítség igénybevétele
    Ha dubaji ingatlanbefektetésen gondolkodik, mindenképp vegye igénybe egy hosszú szakmai múltra visszatekintő, profi ingatlaniroda segítségét. Érdemes olyan irodát választani, ahol nemcsak a megfelelő ingatlan megtalálásában nyújtanak segítséget, hanem a finanszírozással, ügyintézéssel és helyi szokásokkal kapcsolatos kérdések megválaszolásában is segítséget tudnak nyújtani. A Crystal World Propertiesnél elsődleges célunk, hogy Ügyfeleink számára teljes körű segítséget biztosítsunk és az ingatlanvásárlás folyamata gyors, könnyed és élvezhető legyen.

  2. A megfelelő városrész kiválasztása
    Attól függően, hogy lakhatási vagy bérbeadási céllal vásárolja meg dubaji ingatlanát más-más szempontok lehetnek fontosak a megfelelő városrész kiválasztása során. Bérbeadás esetén érdemes központibb, a nagy cégekhez közeli városrészekben ingatlant vásárolni, ott, ahol a legjobb a tömegközlekedési lehetőség.
    Lakhatási cél esetén fontos átgondolni, hogy a jövőben a családalapítás szóba jöhet-e, hiszen vannak olyan kerületek, amelyek kifejezetten gyerekesek számára lettek kitalálva, játszóterekkel, iskolákkal vannak felszerelve. Ilyen kerületek például a Dubai Hills, MBR vagy az Al Barari városrész. Egyedülállóknak vagy azoknak, akik inkább a karrierjükre fókuszálnak megfelelőbb választás lehet JLT, Dubai Marina és Business Bay területe.
Abu,Dhabi,,Uae,-,November,5,,2013:,Modern,High-rise,Office

3. Letelepülési engedély igénylése
Ha igényt tart a 2 vagy 10 évre szóló letelepülési engedélyre, amit dubaji ingatlanvásárlás során igényelhet, fontos tisztában lennie az engedélyhez szükséges feltételekkel. Az egyik fontos kritérium az ingatlan ára és annak finanszírozási ütemezése. Egy profi ingatlaniroda értékesítői pontos felvilágosítást tudnak adni a szükséges részletekről.

Ha Ön is szeretne élni a dubaji ingatlanpiac kivételes adottságaival, de nem biztos benne, hogyan kezdje el a lakáskeresés folyamatát, esetleg további megválaszolatlan kérdései maradtak, lépjen kapcsolatba velünk! Kollégáink a Crystal World Properties ingatlanirodában minden kérdésére örömmel válaszolnak!

Bleiben Sie in Kontakt mit uns

Bleiben Sie in Kontakt mit uns

Erhalten Sie aktuelle Informationen über den Immobilienmarkt in Dubai und neue Investitionsmöglichkeiten.

de_DE_formalDE

Aktuelle Informationen zum Immobilienmarkt in Dubai