Die Crystal World Properties

Dubai a világ egyik legélhetőbb városa és legbiztonságosabb ingatlanpiaca

Dubai a világ egyik legélhetőbb városa és legbiztonságosabb ingatlanpiaca

Dubai a világ egyik legélhetőbb városa és legbiztonságosabb ingatlanpiaca, eláruljuk, hogy miért! - 2. rész

Cikkünk első részében, azokat a kivételes előnyöket mutattuk be, amit azok az ingatlantulajdonosok élvezhetnek, akik saját lakhatási céllal vásárolnak ingatlant Dubaiban. A mostani részben pedig a dubaji ingatlanbefektetőknek adunk betekintést a dubaji ingatlanpiac adta kivételes előnyökbe!

  1. A világ egyik legstabilabb gazdasága
    Az Egyesült Arab Emírségek és ezáltal Dubai a világ legbiztosabb gazdaságai közé sorolható, mely stabilitás már nem csupán az Emírségek olajkészletén, hanem turisztikai vonzóerején is alapszik. Ez a vonzóerő a folyamatos beruházásoknak és tudatos városfejlesztéseknek köszönhetően folyamatosan erősödik. A folyamatos növekedés az ingatlanárak és bérleti díjak fokozatos növekedését is magával hozza.

  2. Kivételesen alacsony bűnözési ráta
    2020-ban az Egyesült Arab Emírségek volt az egyetlen ország a világon, amelynek 3 városa is bekerült a világ top 10 legbiztonságosabb városai közé. Dubai mellett Abu Dhabi és Sharjah szerepelt ezen a listán.

  3. Adómentes bevétel és élet
    A dubaji ingatlannal rendelkezők személyi jövedelme adómentes, ami kivételes versenyelőnyt ad a gyors vagyonosodásra, mindemellett az országban fizetendő ÁFA is a világ legalacsonyabbjai között szerepel.
Dubai ingatlanvásárlás

4. Kedvező fizetési feltételek és hitelkonstrukciók
Nemcsak a helyi, hanem a külföldi befektetők is élhetnek a dubaji bankok kedvezményes hitelkonstrukcióival, továbbá számos építés alatt álló ingatlan esetében az önrész az itthoninál jelentősen kevesebb. A Crystal World Properties szakértő csapata az ügyintézés minden lépésében segít!

5. Akár 10 évre szóló letelepedési engedély
A külföldi befektetők 2 vagy akár 10 évre szóló letelepedési engedélyt is igényelhetnek, nemcsak saját, hanem családjuk részére is, ha a vásárolt ingatlan értéke eléri a minimum 750.000 AED illetve a 2.000.000 AED értéket és minden szükséges feltételnek megfelel. (A részletekről munkatársaink örömmel adnak felvilágosítást.)

Ha úgy érzi, hogy szeretne élni a Dubai ingatlanpiac adta előnyökkel, keresse fel a Die Crystal World Properties -t és engedje meg, hogy megtaláljuk Önnek álmai ingatlanát! 

Bleiben Sie in Kontakt mit uns

Bleiben Sie in Kontakt mit uns

Erhalten Sie aktuelle Informationen über den Immobilienmarkt in Dubai und neue Investitionsmöglichkeiten.

de_DE_formalDE

Aktuelle Informationen zum Immobilienmarkt in Dubai